Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Pere Lluís Biosca dirigirà l’edició 2021 del Cor Jove Nacional de Catalunya en substitució de Lluís Vilamajó

ACN Barcelona.-El director coral Pere Lluís Biosca, actual director del Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona i del Cor Madrigal, serà el nou mestre de cerimònies de l’edició […]

Avatar
Agències 04/02/2021

ACN Barcelona.-El director coral Pere Lluís Biosca, actual director del Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona i del Cor Madrigal, serà el nou mestre de cerimònies de l’edició 2021 del Cor Jove Nacional de Catalunya en substitució de Lluís Vilamajó. Per a la nova edició, Biosca ha dissenyat una proposta artística que girarà al voltant de la música sacra catalana, amb un diàleg entre compositors antics i contemporanis que inclourà una obra d’estrena de Joan Magrané. Després d’un any marcat per la pandèmia i la posada en pràctica dels protocols de prevenció pel cant coral, el cor arrenca la seva 9a edició amb la mirada posada a l’estiu, quan celebrarà el seu encontre, i l’esperança de poder-ho fer amb una “certa normalitat”.

El cor, un projecte formatiu impulsat pel Moviment Coral Català que compta amb el suport del Departament de Cultura, celebrarà el seu encontre del 12 de juliol a l’1 d’agost, i té previst participar al festival Europa Cantat, a la ciutat de Ljubljana, a Eslovènia, i al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), on clourà l’encontre amb concerts els dies 30 i 31 de juliol, després d’una setmana de treball a La Seu d’Urgell. El seu últim concert serà el març de 2022 a L’Auditori de Barcelona, en el marc del festival Emergents.Els dies 9, 10 i 11 d’abril, a Barcelona, tindran lloc les audicions per formar part d’aquesta 9a edició, obertes a qualsevol jove cantant d’entre 18 i 28 anys que vulgui complementar la seva formació i viure una experiència coral. La inscripció per poder-hi participar es podrà fer a través de la pàgina web de la formació a partir del 10 de febrer.