Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Pere Ferrer diu que els Mossos han estat treballant i planificant el desallotjament de la ‘rave’: “No es pot improvisar”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El director de la Policia, Pere Ferrer, ha afirmat que els Mossos han estat treballant i planificant el desallotjament de la ‘rave’ d’Ivars de Noguera d’aquest dimecres. En declaracions a TV3, Ferrer ha assenyalat que “no es pot improvisar” ni tampoc “actuar per estómac” si bé ha advertit que no toleraran els delictes penals d’atemptat a l’autoritat. Ferrer ha justificat que cal “prudència” però també “contundència” i actuar amb “proporcionalitat” i “congruència”. A més, ha indicat que cal conèixer bé l’entorn i tenir efectius suficients a l’hora d’actuar i ha explicat que avui s’han pogut desplaçar efectius dels serveis centrals. L’estratègia, ha comentat, és l’encerclament dels assistents i a poc a poc, identificar-los a tots.

“En la mesura del possible la policia treballa per donar la resposta més adequada”, ha afirmat matisant que el marc normatiu actual deixa escletxes i, a més, a vegades és difícil saber qui és l’organitzador de la ‘rave’. També ha dit que han d’estudiar què causa aquestes trobades i quina és la millor solució per fer-hi front.<br />
<br />
En qualsevol cas, ha aclarit que l’actuació dels Mossos d’avui no respon a les queixes dels sindicats policials i ha remarcat que des de dilluns al matí els agents fan filtres d’entrada i sortida i aixequen actes de denúncia. Ferrer també ha reconegut que dilluns es va travessar una “línia vermella”, ja que hi va haver agents ferits. “No podem tolerar això”, ha indicat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió