Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Pep Sala: “Núria Feliu ens va ensenyar a tots que es podia cantar en català sense complexes”

ACN Barcelona – El cantant, guitarrista i compositor Pep Sala ha destacat que Núria Feliu ens va ensenyar a tots que es podia cantar en català sense complexes, que “es […]

Agències 22/07/2022

ACN Barcelona – El cantant, guitarrista i compositor Pep Sala ha destacat que Núria Feliu ens va ensenyar a tots que es podia cantar en català sense complexes, que “es podia fer jazz, fer coplets, les sardanes, cançó d’autor”. En declaracions a l’ACN, el músic ha destacat que tots els que han fet rock i música en català després d’ella hi estan en deute i li han d’estar agraïts: “Ens va facilitar molt el camí i ens va ensenyar què es podia fer”. Així mateix, el compositor ha apuntat que ella era dels darrers membres d’una generació, juntament a l’Albert Mallofré, Tete Montoliu o el mestre Borrull i tants altres que “van ser els pioners de fer música en aquest país” i els van aplanar molt el camí als que han vingut després.

El cantant, compositor i guitarra de Sau30 ha recordat que va coincidir amb Feliu en diverses ocasions i ha indica que era “una dona extraordinària i afable. La trobarem a faltar i tot i que sabíem que no estava bé, la seva mort no deixa de ser dolorosa”.