Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Paula Conthe serà la nova presidenta del FROB en substitució de Jaime Ponce

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha proposat l’actual directora de resolució del FROB, Paula Conthe, com a nova presidenta de l’organisme en substitució de Jaime Ponce. Segons la normativa vigent, el […]

Agències 10/11/2020

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha proposat l’actual directora de resolució del FROB, Paula Conthe, com a nova presidenta de l’organisme en substitució de Jaime Ponce. Segons la normativa vigent, el president del FROB és nomenat pel Consell de Ministres a proposta de la vicepresidenta tercera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital després d’escoltar les autoritats de supervisió i prèvia compareixença de l’aspirant en Comissió al Congrés dels Diputats. L’executiu espanyol ha comunicat també als supervisors la seva proposta. Conthe és directora de Resolució del FROB des de l’abril del 2019 i anteriorment havia estat cap del Departament de Resolució II en aquest mateix organisme.

Abans, va ocupar diversos càrrecs de diversa responsabilitat en la Subdirecció General d’Assumptes Econòmics i Monetaris de la UE de la Secretaria General d’Assumptes Econòmics i Monetaris de la UE de la Secretaria General del Tresor i Política Financera així com dins de la Secretaria d’Estat de Comerç.Des d’octubre del 2013 fins al març del 2015 va ser presidenta de la Task Force on Cordinated Anction (TFCA), subcomitè del Grup de Treball de l’Eurogrup, en el període que es va acordar l’instrument de recapitalització directa del Mecanisme Europeu d’Estabilitat (MEDE) i es van començar a negociar els mecanismes de finançament del Mecanisme Únic de Resolució.