Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Pau Ortega, un dels alumnes amb millor puntuació a les PAU: “Em vaig preparar per treure la millor nota possible”

ACN Manlleu.-En Pau Ortega, alumne de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu, és un dels cinc estudiats de Catalunya que ha tret un 9,9 a les proves de les […]

Avatar
Agències 28/07/2020

ACN Manlleu.-En Pau Ortega, alumne de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu, és un dels cinc estudiats de Catalunya que ha tret un 9,9 a les proves de les PAU. Tot i que va preparar-se les proves a consciencia “per treure la millor nota possible”, ja que el grau al qual vol accedir requereix una puntuació molt alta, ha assegurat en declaracions a l’ACN que ha estat una “sorpresa molt bona” ser un dels cinc millors estudiants del país. Aquesta nota li dona via lliure per accedir al grau de filosofia, política i economia que imparteix la UPF. En Pau admet que ha portat la feina al dia i ha agraït que durant el confinament poguessin fer classes telemàtiques, de manera que va rebre un acompanyament dels professors.

En Pau tenia clar que volia estudiar el grau de filosofia, política i economia i, per això, es va preparar molt bé les proves de les PAU per aconseguir treure la màxima nota possible. “Vaig mirar-me les correccions i sabia que no havia fet cap error objectiu, però una part sempre depèn dels correctors, i saber que he tret una de les millors notes ha estat una bona notícia i una bona sorpresa”, ha admès aquest jove de Manlleu.Sobre la dificultat afegida de preparar-se i celebrar les PAU en la situació de crisi sanitària per la covid-19, en Pau ha explicat que això ha suposat que hi havia el “factor incertesa” que en una situació normal no hi hagués estat. A més, ha agraït que els professors els hagin “acompanyat” durant tot aquest procés a través de les classes on-line i ha admès que li ha anat bé “poder disposar de més temps”. Tot i això, ha lamentat que “pel tema dels nervis aquesta situació no hi ha ajudat gaire”.