Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de desembre del 2023
Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de desembre del 2023

Pau Granell, nou cap de colla dels Castellers de Sant

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Pau Granell ha estat escollit nou cap de colla dels Castellers de Sants a l’assemblea general ordinària que l’entitat ha celebrat aquest dijous. La seva candidatura s’ha presentat amb cinc eixos principals, “gaudir, viure, conviure, habitar i construir”. Sota aquestes consignes es treballarà per fer una colla “atractiva per a totes les franges d’edat”. Granell estarà acompanyat per un equip de presidència a tres bandes, amb Clara Antonio, Jordi Pegueroles i Adrià Pérez que, més enllà dels objectius a plaça, s’enfoquen en confeccionar una colla “més familiar i oberta al barri”. Aquest any, a més, serà l’avantsala del 30è aniversari, que els Castellers de Sants celebraran el 2023.

A més de les actuacions a plaça, un dels aspectes a recuperar és la vida social a Cal Borinot i també a Can Climent. La colla anuncia una fase de condicionament de la nau de Can Climent per poder-li donar diferents usos i perquè esdevingui un espai de trobada entre castellers de totes les edats. Alhora volen fer-ne una porta oberta al barri.

Publicitat

Des del punt de vista de l’activitat castellera, els Borinots miren el futur “amb optimisme” després que l’any passat poguessin completar el 4 de 8 amb menys de dos mesos d’activitat. De tota manera apunten que “encara és d’hora” per marcar objectius.

Un dels reptes d’aquesta pròxima temporada és el de fer créixer la colla, especialment entre una canalla “que ha crescut en aquest període d’aturada”. D’aquesta manera, per tal d’adaptar-se a les famílies, els Borinots han modificat els horaris dels assajos i de les actuacions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió