Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Pau Gonzàlez pren possessió com a nou regidor de l’Eixample i d’Educació a Barcelona

ACN Barcelona.-Pau Gonzàlez ha pres possessió aquest dijous com a regidor de l’Eixample i d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Gonzàlez era a les llistes de Barcelona en Comú i ha […]

Avatar
Agències 29/07/2021

ACN Barcelona.-Pau Gonzàlez ha pres possessió aquest dijous com a regidor de l’Eixample i d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Gonzàlez era a les llistes de Barcelona en Comú i ha entrat a l’Ajuntament després de la marxa de Joan Subirats i els canvis organitzatius que ha provocat. El regidor Jordi Martí -fins ara al capdavant del districte de l’Eixample- assumeix la tinença de Cultura que exercia Subirats mentre que Gonzàlez es queda amb Educació i l’Eixample, un dels districtes centrals. En la presa de possessió del nou regidor, l’alcaldessa Ada Colau ha afirmat que Gonzàlez “estima la ciutat, és un activista dels barris i està compromès amb el moviment associatiu”. A més, ha destacat com a punt positiu que sigui una persona jove i compromesa.

Per la seva banda, ell ha assenyalat que és “un honor, un plaer i un repte” assumir el càrrec, especialment substituint a Subirats. “Intentaré donar el millor de mi mateix per reforçar l’educació de la ciutat i els barris de l’Eixample”, ha conclòs.