Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Parera, sobre la seguretat: “Enfrontar problemàtiques difícils pot provocar que et titllin d’extrema dreta”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, s’ha definit aquest dimarts com una política sense “complexos” ni problemes per parlar d’assumptes com la delinqüència o la seguretat. “Si vols tenir una utilitat has d’afrontar problemàtiques que són difícils i poden provocar que et titllin d’extrema dreta o et facin escarnis, però amagar el cap sota l’ala no és la política de Valents”, ha afirmat en una roda de premsa celebrada a l’ACN. La regidora ha promès “contundència i duresa” contra la delinqüència i ha denunciat la “tebiesa” de l’actual alcaldessa, Ada Colau. D’altra banda, ha dit que és escollida l’Ajuntament no tornarà a personar-se com a acusació contra cap agent. “Sempre al costat de la Guàrdia Urbana”, ha afirmat.

Per a Valents, Barcelona té avi un problema de “delinqüència creixent” vinculat a les polítiques de seguretat aplicades a la capital catalana els darrers anys. “Aquí tothom és benvingut si ve a treballar i a integrar-se, però qui ve a delinquir no és benvingut, així s’ha d’encarar”, ha apuntat Parera. Paral·lelament, ha dit que ella es preocupa “molt poc” de les qualificacions que rep el seu programa per part dels altres partits.

Publicitat

Preguntada pel paper que ha de jugar l’Ajuntament a les denúncies contra la policia, Parera ha asseverat que l’administració ha d’estar sempre al costat dels seus agents. “Com a càrrec públic el que toca és donar suport a la policia, d’entrada, sense pensar-t’ho”, ha destacat. En aquest sentit, ha lamentat la tendència de governs com la Generalitat de posar-se “sistemàticament” en contra dels agents. “Em sembla immoral”, ha ressaltat.

“L’administració ha d’estar al costat de les forces de seguretat, més en una ciutat avui al focus del terrorisme jihadista i amb una delinqüència creixent”, ha alertat abans de prometre que retornarà “l’autoritat” al cos. Així les coses, ha dit que el que hauria de fer l’Ajuntament és personar-se contra els qui fan actes de vandalisme a la ciutat, com cremar contenidors o ocupant propietats.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió