Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Parera replica al PP que si haguessin acceptat una coalició “avui no estarien patint per si es queden fora”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents, Eva Parera, ha replicat aquest divendres al PP que si haguessin acceptat la coalició que la seva formació proposava de cara al 28-M avui “no estarien patint per si es queden fora”. Parera ho ha dit en una atenció a mitjans en la qual ha negat que votar Valents sigui “llençar el vot”, tal com ha dit el vicesecretari d’Organització del PP, Miguel Tellado. De fet, segons la candidata, votar Valents, a diferència d’altres candidatures, és “la garantia” que es dona el vot a algú que “només té al cap Barcelona i Catalunya i no les pròximes eleccions generals”. Parera ha fet les declaracions des de la Gran Via Carles III, per damunt d’on passa la Ronda del Mig, per reivindicar la cobertura d’aquesta ronda.

Segons ha explicat, el cobriment de la ronda és una de les propostes del programa de Valents. “Porta molt de temps de retard i ha quedat com un pedaç sense fer-se des de la Clínica Corachan fins a la Dexeus”, ha denunciat.

Publicitat

A més, ha afegit que és una zona de molta contaminació i que, per tant, no té “cap sentit” que estigui oberta. Entre els carrils de dalt i de baix, ha dit hi ha un total d’onze carrils que provoquen soroll i contaminació. La cap de files no entén que s’inverteixi en la Superilla i, en canvi, no en una ronda “verda” que els veïns demanen. “És possible fer-ho i és necessari”, ha dit acompanyada d’alguns membres de la candidatura des d’aquest indret.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió