Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023
Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023

Parera promet una alternativa a l”statu quo’, el nacionalisme i el comunisme: “Votar allò conegut no ha servit de res”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha tancat la campanya del 28-M prometent una alternativa política a l”statu quo’, el comunisme i el nacionalisme que, a parer seu, imperen a Catalunya. “Votar allò conegut no ha servit per a res. Els grans canvis requereixen compromís i nosaltres en tenim, ho hem demostrat”, ha afirmat la regidora en un míting a Sarrià que ha aplegat uns 200 simpatitzants. “No hi ha vot més útil que el que es fa a qui no el vendrà ni el subhastarà”, ha proclamat Parera acompanyada de l’expresident del PP català Alejo Vidal-Quadras. El també fundador de Vox, per la seva part, ha beneït el nou partit i l’ha descrit com una formació necessària i “insubornable” contra la “plaga nacionalista”.

“Mai he estat tan segura com aquesta nit de què el diumenge canviarem per fi Barcelona”, ha assegurat Parera abans de descriure Valents com una veu que contrasta amb els discursos “trillats, hipòcrites i acomplexats” de la resta de formacions. D’altra banda, ha reivindicat la seva llista com una “amenaça” contra “l”statu quo’ acomodat” dels partits tradicionals. “Ens han dit d’extrema dreta, traïdors, colons, feixistes i ens han convidat a marxat de Catalunya”, ha afegit des d’un escenari on hi havia diversos rostres antigament lligats a Ciutadans o el PP.

Publicitat

<strong>Comunisme, ocupacions i “guerra al cotxe”</strong>

En tot moment, la candidata a l’alcaldia de Barcelona ha reivindicat la papereta de Valents com una opció amb vocació de continuïtat després de les eleccions municipals. “Útil és dir a les coses pel seu nom. No és extrema esquerra, és comunisme. No és nacionalisme moderat, senyor Feijóo, és xenofòbia i odi, no és progressisme, és empobriment. No és percepció d’inseguretat, és delinqüència”, ha destacat. També ha clamat contra les ocupacions i la “guerra al cotxe”, dos dels elements centrals de la campanya de Valents.

En clau catalana, Parera també s’ha referit a Ciutadans. Concretament, ha criticat l’estratègia aplicada pels liberals després de la victòria d’Ines Arrimadas el 2017, just després de l’1-O. “Útil era quedar-se aquí a Catalunya després de treure més d’un milió de vots. La cosa fàcil és marxar, el que és difícil és resistir i quedar-se. Gràcies als molts que han decidit no seguir el rastre dels vostres partits per continuar donant la batalla amb nosaltres”, ha dit en referència als quadres del PP i Ciutadans que nodreixen bona part de les llistes i les candidatures de Valents el 28-M a tot Catalunya.

<strong>Vidal-Quadras alerta de la “plaga nacionalista”</strong>

Abans de Parera ha parlat Alejo Vidal-Quadres, lesionat d’un braç per un accident de moto, segons ha explicat. “És necessària una opció electoral pròpia d’obediència exclusivament catalana i lliure dels condicionaments externs que han paralitzat als dos grans partits nacionals a Catalunya”, ha dit l’expresident del PP a Catalunya. En aquest sentit, ha apuntat que cal un partit que, a diferència dels populars i els socialistes, tingui una posició “ferma i insubornable” davant el nacionalisme. Així, ha reclamat tornar a una Catalunya “neta i racional” i respectada a Espanya i a Europa. “Ho era abans que la plaga nacionalista portés el caos, la inseguretat jurídica, els impostos abusius, la frustració i el fracàs”, ha clamat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió