Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Parera promet tancar tots els clubs cannàbics de Barcelona: “Això no és Amsterdam”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha assegurat aquest diumenge que tancarà tots els clubs cannàbics de la ciutat si és alcaldessa. “No creiem que sigui el model que necessita la ciutat. Entre les bicicletes i els clubs cannàbics volem convertir això en Amsterdam i això no és Amsterdam. No sabem si el següent serà la prostitució”, ha dit la regidora a la premsa des de Nou Barris. Segons ha lamentat, és inconcebible que l’Ajuntament doni llicències a centres pensats per consumir drogues. Tanmateix, ha alertat que molts joves passen de la marihuana a altres substàncies, com la cocaïna, i acabem amb greus problemes de salut mental. Pel que fa a les enquestes, Parera ha donat per feta la seva entrada a l’Ajuntament el 28-M.

Tal com ha denunciat la candidata, el 90% dels centres cannàbics de la capital incompleixen les lleis i les normatives municipals. “Cada cop que hi ha una inspecció acaba en detencions per venda de droga il·legal”, ha explicat abans de prometre que el seu model de ciutat exigeix eliminar completament aquestes cooperatives de consum. Per Parera, no pot ser que els joves hagin de “socialitzar” a través de drogues com el cànnabis.

Publicitat

La regidora de Valents ha exposat aquest diumenge altres mesures pensades pels joves, com la promoció de l’ensenyament de l’anglès als centres públics. D’altra banda, ha proposat més ajuts als estudiants que venen a la ciutat i no tenen recursos per accedir a una residència universitària amb convenis i ajuts. Pel que fa a mobilitat, ha defensat eliminar la T-Casual i tornar a l’antiga T-10 i ampliar T-16 gratuïta fins als 18 anys.

Preguntada per les enquestes que deixen a Valents fora del consistori, Parera s’ha desmarcat dels sondejos “finançats” per diaris i partits. “Nosaltres tenim garantit l’accés a l’Ajuntament. Des de fa mesos ho sabem nosaltres, ho sap el PSC, ERC i el PP, i per això tothom, de cop i volta, està preocupat pel vot útil i perquè no es voti a Valents”, ha asseverat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió