Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Parera promet recuperar places d’aparcament i que els repartidors puguin utilitzar zones verdes i blaves

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha promès aquest divendres recuperar places d’aparcament per tota la ciutat. “Hi ha una manca evident de zones d’aparcament que no dona resposta al volum de vehicles, cotxes i motos, que té la ciutat”, ha reivindicat la regidora. Tal com ha dit a la premsa des de la Gran Via, cal saber quantes zones verdes han desaparegut a cada barri i districte per poder fer un pla, xifra que, assegura, l’Ajuntament no els ha facilitat fins ara. D’altra banda, Parera ha proposat que els repartidors de mercaderia puguin fer servir les zones verdes i blaves puntualment per evitar que es parin en doble fila. També ha apuntat que calen més zones blaves per tota la capital catalana.

Parera ha anunciat aquestes propostes sobre aparcaments durant una concentració d’una vintena de veïns del carrer Perú que demanen que no els treguin places de cotxe. Segons alerten, tindran molts problemes per aparcar si el consistori tira endavant una reforma que consistirà, segons expliquen, a eliminar 100 places per ampliar les voreres i 800 més per un carril d’autobús i un de bicicleta.

Publicitat

La protesta ha provocat talls de trànsit intermitents a la Gran Via durant mitja hora. A banda de diversos membres de Valents, a la concentració també hi ha assistit l’alcaldable del PP, Daniel Sirera, acompanyat de l’eurodiputada popular Dolors Montserrat.

“No tots els barris han de tenir una zona verda, no està ben pensat ni ben utilitzat i s’han de posar més zones blaves”, ha defensat Parera. En aquest sentit, ha apostat perquè els ciutadans que viuen fora de Barcelona, però hi van per treballar, puguin usar els aparcaments com si fossin residents.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió