Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Pandèmia disparada, turisme i recuperació econòmica en perill

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ destaca la trobada entre el president espanyol i la madrilenya: “Ayuso plantea su oposición a Sánchez en clave nacional”. I en […]

Avatar
Agències 10/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ destaca la trobada entre el president espanyol i la madrilenya: “Ayuso plantea su oposición a Sánchez en clave nacional”. I en l’àmbit econòmic: “El Supremo facilita a los autónomos desgravar por las comidas”. ‘El Periódico’ alerta de les conseqüències sanitàries de la pandèmia: “La Covid persistent amenaça el 10% dels joves infectats”. Un altre tema de portada: “Aragonès aparca l’era Torra i basteix ponts amb les empreses”. Per a ‘El Punt Avui’ el titular principal és la pandèmia: “Rècord de contagis”. També destaca: “La Moncloa s’avé a negociar els fons de risc per les fiances”.

‘La Vanguardia’, a l’entorn de la crisi econòmica generada per la pandèmia: “La Cambra avisa que la nova onada de la covid refreda la recuperació”. A sota, la fotografia és per a un tema internacional: “Els magnicides d’Haití, detinguts”.’La Razón’ destaca la visita a la Moncloa de la presidenta de la Comunitat de Madrid: “Sánchez a Ayuso: “Cataluña no se llevará gran cosa””. En segon terme, sobre la pandèmia, el rotatiu titula: “Amenaza a la recuperación del turismo”.’ABC’ també obre amb la cimera entre el president espanyol i la madrilenya: “Ayuso aborda a Sánchez con una agenda política nacional e irrita a La Moncloa”. Economia i pandèmia com a segon tema: “Alemania declara a España zona de riesgo y golpea al turismo”.I ‘El Mundo’, que marxa a les Illes Balears: “El PSOE de Armengol “indicó” el amaño del puerto de Mahón”. La fotografia de portada és per a la cimera entre el cap de l’executiu estatal i la seva homòloga madrilenya: “Ayuso marca el paso de la oposición a Sánchez: “Nos está llevando a un cambio de modelo”.