Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Pals acollirà la primera edició del festival de música IDILIC

ACN Barcelona.-Els responsables del festival de música IDILIC han escollit les Serres de Pals, al Baix Empordà, com a escenari de la primera edició del certamen, el 26 i el […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Barcelona.-Els responsables del festival de música IDILIC han escollit les Serres de Pals, al Baix Empordà, com a escenari de la primera edició del certamen, el 26 i el 27 de juny. Es tracta d’una nova iniciativa que promet actuacions d’artistes de primer nivell al costat de propostes gastronòmiques i d’oci en aquest paratge de la vila de la Costa Brava. Els organitzadors han anuncia que aquesta setmana es desvetllaran els primers noms del cartell. L’espai del festival ocupa 14 hectàrees, on s’instal·laran dos escenaris per a les actuacions d’artistes nacionals i internacionals. També hi haurà petits espais “efímers” per a artistes revelació. A banda, una desena de ‘food trucks’ i cuina d’autor definiran l’oferta gastronòmica de l’espai.

Els organitzadors afirmen que estan preparats per acollir més de 15.000 persones de públic, amb aparcament i accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.