Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Paeria i Diputació de Lleida demanen a la Generalitat que valori la proposta de la restauració per reobrir parcialment

ACN Lleida.-La Paeria i la Diputació de Lleida demanaran a la Generalitat que valori la proposta de la restauració lleidatana de reobrir parcialment respectant les restriccions de mobilitat nocturnes establertes, […]

Agències 10/11/2020

ACN Lleida.-La Paeria i la Diputació de Lleida demanaran a la Generalitat que valori la proposta de la restauració lleidatana de reobrir parcialment respectant les restriccions de mobilitat nocturnes establertes, amb un aforament limitat al 50% a l’interior i l’exterior dels locals i sense servei de barra. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, entén que la proposta “no és insensata” i que “mereix sen considerada”. El president de la Diputació, en canvi, reconeix que la decisió és “complicada” perquè les darreres dades “no són tan bones que voldríem”, tot i que “sembla que anem millorant”. Tots dos però coincideixen que la situació del sector és “preocupant” i que no depèn d’ells sinó de la Generalitat adoptar noves mesures.

Per la seva banda, el portaveu del Partit Demòcrata i Diputat al Parlament, Marc Solsona, defensa l’obertura de bars, restaurants i l’oci nocturn perquè és “segur i necessari”. Entén que les mesures imposades per la Generalitat són “inflexibles, discriminatòries i injustes”.