Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Padrós alerta que la tercera onada “és a la porta”: “Imploro a tothom actuar responsablement”

ACN Barcelona.-El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha alertat que la tercera onada “és a la porta”. En diverses piulades a les xarxes socials, […]

Agències 01/12/2020

ACN Barcelona.-El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha alertat que la tercera onada “és a la porta”. En diverses piulades a les xarxes socials, ha afirmat que el que es faci individualment i col·lectivament les properes setmanes “condicionarà molt la seva duresa i gravetat” en un context de ple hivern, amb altres malalties i la incògnita sobre la grip. “Imploro a tothom actuar responsablement”, ha dit. Ha afegit que les xifres sanitàries “no són bones” i ha demanat que no hi hagi un relaxament de les mesures de seguretat i es minimitzin les trobades a casa dels grups no bombolla. “No us feu trampes, no és tan sacrifici”, ha continuat.

Padrós ha demanat que si tot i així es reuneixen persones de diferents grups de convivència només es treguin la mascareta quan estiguin menjant, tant a l’aire lliure com a casa. “Tan difícil és d’entendre-ho i practicar-ho?”, s’ha preguntat. Per últim, ha dit que el país està mantenint un equilibri “molt fràgil” entre economia i salut i ha afegit que aquest depèn molt del comportament individual i col·lectiu.