Divendres, 29 de maig de 2020 - Edició 673
La República

Òscar Fernández i Laura Rosel conduiran la nit electoral a Catalunya Ràdio

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio farà el seguiment de la jornada de les eleccions al Congrés dels Diputats amb una programació especial de 15 hores de durada. L’espai Eleccions Generals 2019, que […]

Avatar
Agències 05/11/2019

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio farà el seguiment de la jornada de les eleccions al Congrés dels Diputats amb una programació especial de 15 hores de durada. L’espai Eleccions Generals 2019, que s’emetrà entre les 19.00 i la 1.00, estarà conduit per Òscar Fernández i Laura Rosel, que informaran sobre el tancament dels col·legis electorals i a les 20.00 faran públiques les dades del sondeig de Catalunya Ràdio. Alhora, analitzaran la jornada i el recompte de resultats amb la col·laboració de diversos analistes i connectaran amb les seus dels partits polítics per copsar-ne l’ambient i les reaccions dels líders i candidats de les diverses formacions a mesura que avanci la nit. El programa s’emetrà en antena conjunta a Catalunya Informació.

La programació dedicada a les eleccions començarà diumenge amb ‘El Suplement’ amb Roger Escapa, que viurà en directe l’obertura del col·legis electorals i la votació dels principals candidats. A les 9.00 farà una roda de connexions en diferents indrets de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid per seguir amb atenció els principals esdeveniments que es produeixin arreu del territori i faran una primera taula d’anàlisi amb Marc Molins, Núria Orriols, Oriol March i Ana Pardo, a l’estudi, i amb connexions amb Albert Calatrava, des de Madrid.Des de les 14.00 fins a les 15.00, l’informatiu ‘Catalunya migdia (cap de setmana)’, amb Neus Bonet, recollirà els fets més destacats del matí i del migdia de la jornada electoral, amb el seguiment de les primeres valoracions oficials de la jornada.

Relacionats