Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Ordenen la retirada d’unes crispetes amb sal procedents d’Espanya que contenen proteïnes de llet

ACN Barcelona – L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha informat aquest dilluns de la presència de proteïnes de llet – no incloses en l’etiquetatge – en unes […]

Agències 12/09/2022

ACN Barcelona – L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha informat aquest dilluns de la presència de proteïnes de llet – no incloses en l’etiquetatge – en unes crispetes amb sal de la marca Dia, procedents d’Espanya. La pròpia empresa fabricant ha comunicat la incidència a les autoritats competents i als seus clients, en compliment de la legislació i per tal de no posar a disposició de la població aliments no segurs. La distribució inicial s’ha fet a les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Catalunya, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i el País Valencià.

Com a mesura de prevenció, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que no consumeixin el producte. D’altra banda, no comporta cap risc per a la resta de la població.