Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Ordeig reclama una partida pressupostària per a la reforma de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell

ACN La Seu d’Urgell.-El diputat del PSC al Parlament i regidor de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, reclama al Govern que reservi la partida pressupostària “necessària” per a la […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN La Seu d’Urgell.-El diputat del PSC al Parlament i regidor de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, reclama al Govern que reservi la partida pressupostària “necessària” per a la reforma de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell. Així, s’ha registrat una proposta de resolució per tal que “es recuperi urgentment el projecte de rehabilitació del centre, de manera que es puguin iniciar les obres abans de l’inici del curs vinent”. També es vol garantir que, en les mateixes dates, s’haurà instal·lat un ascensor per assegurar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. Ordeig ha recordat que les millores de les instal·lacions estan pendents des de l’any 2018 quan, ha dit, el departament d’Educació va presentar un pla de reforma integral del centre.

El diputat al Parlament ha explicat que l’única actuació que s’ha fet va ser al 2010, quan es van executar unes obres amb caràcter urgent a la teulada per evitar goteres. Des de Compromís X La Seu han afegit en un comunicat que el seu grup ha presentat, de forma reiterada, diverses mocions a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per demanar la reforma integral de l’escola, els accessos a la mateixa o la instal·lació d’un ascensor.Ordeig ha afirmat que “cal una acció urgent per modernitzar i millorar unes instal·lacions obsoletes i deteriorades que, a més, requereixen que es garanteixi l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda”. Per tot plegat reclama, “juntament amb l’equip directiu del centre, una consignació pressupostària que faci possibles aquestes obres a curt termini”.