Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Oques Grasses i Buhos seran els plats forts de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès

ACN Sant Cugat del Vallès.-Els grups Oques Grasses i Buhos seran els plats forts musicals de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, que se celebrarà del 25 al […]

Agències 14/06/2021

ACN Sant Cugat del Vallès.-Els grups Oques Grasses i Buhos seran els plats forts musicals de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, que se celebrarà del 25 al 29 de juny. L’Ajuntament ha adaptat les principals cites del programa a la pandèmia, amb la majoria d’activitats estàtiques, amb reserva d’entrada prèvia i aforaments limitats. Les localitats, que seran gratuïtes, es podran sol·licitar a través de la web municipal i una app específica per a la Festa Major a partir d’aquest dimarts, a partir de les 20.00 h, amb l’objectiu d’arribar al màxim de gent possible fora d’horari d’oficina. Una de les propostes més multitudinàries, els focs artificials, es descentralitzaran amb dos punts diferents de llançament, que no es revelaran per evitar un efecte crida.

En aquesta ocasió, el pregó de Festa Major anirà a càrrec d’una representació del jovent de la ciutat, que enguany estrenarà nous escenaris. És el cas de la Sala Clavé de La Unió, els Jardins del Vallès, l’escola Joan Maragall i la plaça Victòria dels Àngels.En matèria musical, la Fundación Tony Manero i The Gramophone Allstars Big Band se sumen un cartell que també gaudirà de noms com The Tyets, Macho i Sense Sal. El castell de focs artificials es dividirà en dos emplaçaments diferents per donar punt i final a la Festa Major. No obstant, no es vol revelar els punts de llançament de la pirotècnia per evitar un efecte crida, si bé s’ha avançat que els emplaçaments escollits permetran que es puguin veure des de tota la ciutat.El programa comptarà amb un centenar d’activitats repartides en cinc dies de Festa Major, que tindrà com a lema “Som emoció. Som Festa Major”, evocant al retrobament de les emocions de poder dur a terme els actes en comunitat. Cinema a la fresca, actuacions de bastoners, diables o geganters, i la celebració del tradicional “Paga-li, Joan”, aquets cop només per a parelles adultes, són alguns dels punts principals de la celebració.