Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Onyric s’emancipa del Teatre Condal i se centrarà en la producció d’espectacles de gran format

ACN Barcelona.-Després d’una temporada de “residència” al Teatre Condal, el projecte Onyiric centrarà els esforços a partir de l’estiu en la producció d’espectacles musicals “de més gran format” en altres […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN Barcelona.-Després d’una temporada de “residència” al Teatre Condal, el projecte Onyiric centrarà els esforços a partir de l’estiu en la producció d’espectacles musicals “de més gran format” en altres emplaçaments. Així, el segell de teatre musical del Grup Focus s’emancipa del teatre del Paral·lel i ja prepara dues grans produccions d’èxit internacional per la temporada vinent, ‘Big fish’ i Golfus de Roma’, sense que hagi transcendit encara on s’estrenaran. A més, Onyiric portarà fins a Madrid el gran èxit d’aquesta temporada al Condal i primer musical de producció pròpia, ‘RENT’. El director artístic d’Onyric, Daniel Anglès, explica en un comunicat que fan el salt al gran format després d’una temporada “d’èxit artístic” i complicitat amb el públic que els ha permès “comprovar el múscul artístic, el potencial i la quantitat de projectes” que poden generar.

“Les possibilitats són infinites i la nostra passió pels musicals es reforça després de tot el que hem viscut durant aquests mesos, així com de la quantitat d’idees i propostes que estem desenvolupant”, explica Anglès a propòsit de la nova etapa d’Onyiric de cara a la temporada vinent. Aquest primer curs al Onyric Teatre Condal s’han presentat més de 50 propostes de diferents formats i estils. I encara falten el concert de Gerónimo Rauch aquest divendres 21 de juny, així com l’estrena al festival Grec del musical creat per la companyia Els Pirates Teatre, ‘Les Feres de Shakespeare’, que suposa el seu salt al gran format.