Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Oliu no veu “atractiu” concretar cap fusió després de l’operació fallida amb el BBVA

ACN Alacant.-El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha assegurat aquest divendres que no veu “atractiu” per concretar cap fusió després de l’operació fallida amb el BBVA. Durant la seva […]

Avatar
Agències 26/03/2021

ACN Alacant.-El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha assegurat aquest divendres que no veu “atractiu” per concretar cap fusió després de l’operació fallida amb el BBVA. Durant la seva intervenció a la Junta General d’Accionistes, Oliu ha explicat que la fusió amb l’entitat basca es va desestimar per “raons econòmica i d’oportunitat” i ha afegit que “no era atractiva” per als accionistes. La junta ha servit per visualitzar el relleu al capdavant de l’entitat després del darrer informe de gestió del conseller delegat sortint, Jaume Guardiola, i la primera intervenció del seu successor, César González Bueno, que ha defensat la nova estructura del banc ja que és “més plana” i “contribueix a promocionar el talent intern”.

En la seva primera intervenció davant dels accionistes, el nou conseller delegat de l’entitat, César González Bueno, ha recordat la nova configuració de la nova estructura en tres grans Negocis –particulars, empreses i corporativa-. D’altra banda, ha assegurat que assumeix el repte amb una “gran “il·lusió” i ha descartat la venda de la filial britànica TSB i la de Mèxic “Senyors accionistes, m’esforçaré en guanyar-me la seva confiança”, ha finalitzat.