Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Obren un carril alternatiu a l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca per descongestionar el trànsit cap a Barcelona

ACN Barcelona.-El Servei Català de Trànsit ha habilitat un carril alternatiu en sentit sud, cap a Barcelona, a l’AP-7 per descongestionar aquesta via. El nou carril, que aprofita un dels […]

Avatar
Agències 12/09/2021

ACN Barcelona.-El Servei Català de Trànsit ha habilitat un carril alternatiu en sentit sud, cap a Barcelona, a l’AP-7 per descongestionar aquesta via. El nou carril, que aprofita un dels carrils en sentit nord, s’ha obert amb retard a causa de la pluja, que n’ha dificultat la instal·lació. Aquest diumenge a la tarda s’estan registrant retencions d’uns 12 quilòmetres a la Roca del Vallès, on a més hi ha hagut un accident. Per això Trànsit ha obert aquest carril alternatiu que connecta directament Sant Celoni amb la Roca i facilita el flux de vehicles cap a la capital catalana.

Paral·lelament, però, l’AP-7 acumula uns 19 quilòmetres de retencions al seu pas per Vilafranca del Penedès. A l’AP-7 sud també s’hi ha habilitat un carril alternatiu per al trànsit cap a Barcelona, però tot i això s’hi segueixen registrant importants retencions. Les cues s’han repetit un diumenge més després que la setmana passada l’AP-7 passés a ser gratuïta per als seus usuaris.Entre les 12.00 i les 19.00 hores, el Servei Català de Trànsit ha calculat que 175.000 vehicles han retornat a l’àrea de Barcelona, la qual cosa suposa un 66,7% dels viatges previstos per a aquest diumenge.