Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Nutrició Sense Fronteres recapta més de 15 tones de menjar en un mes per abastir persones vulnerables

ACN Barcelona.-Nutrició Sense Fronteres ha recaptat 15.470 kg de menjar, provinents majoritàriament del sector hoteler, des del 12 de març. Segons l’entitat, aquesta xifra és més del doble del que […]

Avatar
Agències 11/04/2020

ACN Barcelona.-Nutrició Sense Fronteres ha recaptat 15.470 kg de menjar, provinents majoritàriament del sector hoteler, des del 12 de març. Segons l’entitat, aquesta xifra és més del doble del que es recollia abans que es decretés l’estat d’alarma per coronavirus. Amb aquesta quantitat s’han pogut preparar 61.900 racions, que han estat repartides a entitats socials per abastir famílies vulnerables, persones sense llar, persones amb drogodependències i gent sense documentació. A més, arran de la crisi del coronavirus s’han adherit 15 hotels i restaurants a la iniciativa.

Per poder donar resposta a aquest augment del menjar a recollir, Nutrició Sense Fronteres ha hagut de renovar el mecanisme per garantir l’abastiment a totes les entitats socials amb plats cuinats, sans i equilibrats, i s’ha passat de tres a cinc entregues setmanals.