Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Núria Mora, nova presidenta de MODA-FAD

ACN Barcelona.-La dissenyadora i consultora en disseny Núria Mora és la nova presidenta de MODA-FAD. El passat 15 de setembre, en assemblea de socis, es va aprovar el canvi de […]

Avatar
Agències 30/09/2020

ACN Barcelona.-La dissenyadora i consultora en disseny Núria Mora és la nova presidenta de MODA-FAD. El passat 15 de setembre, en assemblea de socis, es va aprovar el canvi de junta. La proposta de Junta directiva de la dissenyadora Núria Mora va ser aprovada pels socis de l’entitat. La nova junta del FAD, han explicat a través d’un comunicat, arriba per impulsar dos projectes. Per una banda, la segona edició del Sustainable Challenge, que enguany tindrà lloc al novembre durant la Barcelona Design Week i es centrarà en la perspectiva de gènere a la moda. El segon projecte és la Creatives Platform, una plataforma digital per donar suport als professionals i a les indústries culturals i creatives.

La nova junta ha definit MODA-FAD com un col·lectiu de professionals dels diferents àmbits de la moda que “comparteixen l’entusiasme d’impulsar i donar visibilitat als creadors, les empreses de moda i a el nou talent, fomentant l’impacte positiu amb els valors de la sostenibilitat”. Aposten per iniciatives que potenciïn l’excel·lència creativa, l’impuls comercial, la reactivació econòmica i el consum responsable.Durant l’assemblea de MODA-FAD es va aprovar un canvi en la gestió administrativa de la mateixa, que va passar de ser l’Associació per al Foment de la Moda del FAD a Secció de Moda del FAD. Aquest canvi respon a una estratègia general del FAD per facilitar-ne la gestió dels diferents col·lectius professionals, amb la finalitat d’ajudar les juntes directives a centrar-se en la vehiculació d’idees i projectes, en comptes de la gestió administrativa de les mateixes. El FAD (Foment de les Arts i del Disseny) és una associació sense ànim de lucre de professionals i empreses vinculades al disseny. Fundat el 1903 a Barcelona, el FAD integra avui diverses entitats deles diferents disciplines de les arts i el disseny com MODA-FAD dedicat a la moda.