Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Núria Marín defensa l’ampliació de l’aeroport del Prat per convertir-lo en un ‘hub’ internacional

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha dit aquest dimecres que “no pot estar més d’acord” amb els que […]

Avatar
Agències 02/06/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha dit aquest dimecres que “no pot estar més d’acord” amb els que defensen l’ampliació de l’aeroport del Prat. El mateix dia que agents econòmics i socials catalans han escenificat en un acte a Esade el suport a l’ampliació de l’aeròdrom, Marín ha assegurat que Barcelona, la seva àrea metropolitana i el conjunt del país necessiten que l’aeroport esdevingui un ‘hub’ internacional que contribueixi a la recuperació econòmica. Aquí, l’alcaldessa ha recordat que l’ampliació de Fira Barcelona comportarà un increment del turisme de negocis que reclamarà un aeroport amb més i millor capacitat.

Núria Marín ha fet aquestes declaracions en la prèvia de la taula rodona organitzada amb empresaris que, amb el títol ‘Diàlegs per a la reconstrucció’, ha tractat com s’ha d’abordar la reactivació econòmica i quin paper hi tindran les metròpolis i els agents econòmics.