Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Novavax diu que la seva vacuna contra la covid-19 té una efectivitat del 89% i que combat la variant britànica

ACN Brussel·les.-Novavax ha informat aquest divendres que la seva vacuna contra la covid-19 té una efectivitat del 89,3%, segons han mostrat els resultats d’un assaig de la fase tres que […]

Avatar
Agències 29/01/2021

ACN Brussel·les.-Novavax ha informat aquest divendres que la seva vacuna contra la covid-19 té una efectivitat del 89,3%, segons han mostrat els resultats d’un assaig de la fase tres que s’ha fet al Regne Unit. En un comunicat, la companyia apunta que l’assaig s’ha fet en un moment “d’alta transmissió” de la variant britànica i que, per tant, el resultat mostra “una eficàcia clínica significativa” contra les variants del Regne Unit i de Sud-àfrica, on també s’han fet proves. L’estudi s’ha fet amb mes de 15.000 participants d’entre 18 i 84 anys, dels quals el 27% tenien més de 65 anys.

“No pot ni causar covid-19 ni replicar-se i és estable a una temperatura entre dos i vuit graus. S’envia en una formulació líquida preparada per utilitzar que permet la distribució a través dels canals existents per a les vacunes”, apunta la companyia sobre la seva vacuna basada en proteïnes.