Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Novartis acomiadarà finalment més de 117 persones a l’Estat, trenta de les quals a Catalunya

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El grup farmacèutic Novartis ha plantejat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afectarà 117 persones a tot l’Estat, una trentena de les quals a Catalunya, segons ha informat CCOO. La seu central de Novartis a Barcelona compta amb 700 treballadors.. Les indemnitzacions que rebran els acomiadats s’acosten a una compensació de 60 dies per any treballat amb un topall de 380.500 euros. La compensació mínima serà de 25.000 euros. L’acord entre Novartis i els sindicats inclou la sortida voluntària de 15 treballadors, a qui s’ha ofert un pla de rendes per facilitar la jubilació. L’empresa justifica per la “profunda transformació en el negoci” que està duent la terme la multinacional i que comportarà un excedent de 8.000 llocs de treball.

 La companyia va anunciar a l’abril que duria a terme una “simplificació a nivell global del seu model operatiu” i que es volia centrar en la innovació i la productivitat.

Publicitat

En un inici, Novartis havia plantejat acomiadar 240 persones a l’Estat. Els empleats de les fàbriques de producció no s’han vist afectats per l’acomiadament col·lectiu. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió