Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Nova investigació de la Fiscalia contra el presumpte pederasta de La Salle

ACN Barcelona – La Fiscalia ha encetat una segona investigació a l’entorn del professor de La Salle acusat de violar l’escriptor Alejandro Palomas, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han […]

Agències 17/02/2022

ACN Barcelona – La Fiscalia ha encetat una segona investigació a l’entorn del professor de La Salle acusat de violar l’escriptor Alejandro Palomas, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts del ministeri públic. La primera investigació la va encetar la Fiscalia de Barcelona per les denúncies d’exalumnes de La Salle de Premià de Mar, totes sobre el mateix professor, germà de la congregació. El fiscal barceloní es va inhibir en favor del de Mataró. La segona estudiarà les denúncies d’exalumnes de La Salle de Montcada i Reixach, novament a l’entorn del mateix religiós. També la va encetar la Fiscalia de Barcelona, que es va inhibir en favor de la de Sabadell.

Els fiscals d’ambdós casos tindran en un inici sis mesos per investigar si el professor, que té actualment 91 anys, va cometre els abusos sexuals que se li atribueixen.