Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Norwegian Cruise Line preveu reprendre els creuers des de Barcelona i Roma a principis de setembre

ACN Barcelona.-Norwegian Cruise Line (NCL) ha anunciat aquest dimecres el reinici de les operacions a Europa des dels ports de Barcelona i Roma, amb itineraris prèviament programats en el Mediterrani […]

Agències 28/04/2021

ACN Barcelona.-Norwegian Cruise Line (NCL) ha anunciat aquest dimecres el reinici de les operacions a Europa des dels ports de Barcelona i Roma, amb itineraris prèviament programats en el Mediterrani i Grècia a partir del 5 de setembre d’aquest any. La companyia aplicarà els protocols del Programa de Salut i Seguretat SailSAFETM. El Norwegian Epic salparà de Barcelona i navegarà en itineraris de set nits pel Mediterrani occidental des del 5 de setembre fins al 24 d’octubre. El Norwegian Getaway combinarà viatges de deu a onze dies per les illes gregues des de Roma del 13 de setembre al 25 d’octubre. El Port de Barcelona ha celebrat l’anunci de la companyia i ha assegurat que fa mesos que treballa amb les administracions per reprendre el tràfic de creuers.

“Tot i que encara no s’ha reprès el tràfic de creuers des de ports espanyols, el Port de Barcelona ha estat treballant i cooperant estretament amb el Ministeri de Sanitat i el Departament de Salut cap a un mateix objectiu: reprendre el tràfic de creuers seguint els protocols més segurs per als hostes, la tripulació i els ciutadans de Barcelona”, ha assegurat la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa. “Europa és una de les principals destinacions turístiques, per la qual cosa estem ansiosos per poder tornar a alguns dels nostres ports d’origen més estimats, reprendre aquests itineraris i donar la benvinguda als nostres hostes perquè experimentin les vacances de la seva vida de la manera més segura possible”, ha afegit el president i director executiu de Norwegian Cruise Line, Harry Sommer.