Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Nomo llança una banca digital per a pimes i autònoms amb compte corrent i targeta virtual

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Nomo llança la seva banca digital per a pimes i autònoms i oferirà la possibilitat de gestionar les finances, la comptabilitat i els impostos en una sola plataforma, segons ha anunciat l’empresa en un comunicat aquest dimecres. D’aquesta manera, la fintech crea el compte corrent Nomo i una targeta virtual Mastercard i dona un pas més per consolidar el creixement de l’empresa, que el 2021 ha quadruplicat els clients de pagament i compta amb un equip de 25 professionals. D’aquesta manera, es converteixen en la primera fintech a Espanya que ofereix a pimes i autònoms una plataforma multicanal per a gestionar de forma integrada totes les àrees del negoci.

El procés d’alta al compte i a la targeta virtual és 100% en línia, tant per a autònoms com pimes, per a estalviar temps i desplaçaments i reduir l’impacte ambiental.

Publicitat

El compte Nomo amb IBAN espanyol i la targeta virtual Mastercard permeten rebre i enviar transferències; domiciliar rebuts, nòmines i impostos; realitzar pagaments via mòbil i retirar efectiu a qualsevol caixer. Tots aquests moviments són integrats de manera automàtica en la comptabilitat i servei de gestoria de l’usuari.

El conseller delegat de l’empresa, Xavier Capellades assegura que el llançament del compte Nomo i la targeta virtual Mastercard suposa una “solució digital integrada ajustada” a les necessitats de pimes i autònoms que “els facilita encara més la gestió diària i financera del seu negoci”.

“El llançament suposa un pas endavant clau per a Nomo i per al sector, ja que és una proposta integrada pionera a Espanya, i escalable a altres països”, afegeix.  

Els pròxims mesos Nomo preveu ampliar les funcionalitats del compte corrent i de la targeta virtual Mastercard.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió