Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Nogueras acusa Sánchez d’oblidar-se de les pimes i li demana que aclareixi què farà al 30 de juny

ACN Madrid – La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha acusat aquest dimecres el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de legislar “només per les grans empreses” i […]

Agències 30/03/2022

ACN Madrid – La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha acusat aquest dimecres el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de legislar “només per les grans empreses” i oblidar-se dels problemes de les pimes. En aquest sentit, li ha retret que al paquet de mesures que va aprovar aquest dimarts el Consell de Ministres no hi constessin mecanismes contra la morositat. Segons Nogueras l’executiu espanyol “no s’ha acabat de preparar” per afrontar una crisi de forma diferent de com ho va fer el PP, i està adoptant decisions “acomplexades” i “esperant sempre que algú li doni permís” per actuar.

Nogueras ha fet aquestes manifestacions durant la seva rèplica a la compareixença de Sánchez al Congrés, on ha reclamat al president espanyol que expliqui “quins plans té” per a després del 30 de juny, quan expiren les mesures actuals.

També ha acusat el govern espanyol d’haver faltat a les seves obligacions com a administrador del Sàhara canviant de criteri i avalant ara el pla d’autonomia redactat pel Marroc.

Aquesta actuació, segons Nogueras, suposa un “menyspreu al dret internacional” i el “col·laboracionisme amb les elits corruptes marroquines”. “Espanya continua essent la potència administradora del Sàhara”, ha dit, i això “explica l’últim posicionament del seu govern”, perquè “la història es repeteix, i desafortunadament es repeteix la traïció”.