Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Nissan nomena Frank Torres per liderar la transformació de la companya a Àfrica, Orient Mitjà, Índia, Europa i Oceania

ACN Barcelona.-Nissan ha nomenat l’actual vicepresident executiu de la companyia a Rússia i responsable d’operacions industrials a Espanya, Frank Torres, com a vicepresident regional executiu de Transformació de Negoci i […]

Avatar
Agències 02/06/2021

ACN Barcelona.-Nissan ha nomenat l’actual vicepresident executiu de la companyia a Rússia i responsable d’operacions industrials a Espanya, Frank Torres, com a vicepresident regional executiu de Transformació de Negoci i relacions amb l’Aliança per a la regió d’Àfrica, Orient Mitjà, Índia, Europa i Oceania (AMIEO). Torres ocuparà un càrrec de nova creació i serà l’encarregat de desenvolupar la responsabilitat de tots els nous projectes, siguin de caràcter industrial o comercial, en un dels territoris “més importants” per a l’empresa. Així mateix, el directiu mantindrà la responsabilitat de pilotar el tancament de les plantes de la multinacional japonesa a Barcelona.

En concret, Torres serà el responsable de la transformació de la companyia, estarà al capdavant de l’estratègica i assegurarà la seva execució mitjançant la col·laboració amb totes les funcions de la regió. El directiu també assumirà la responsabilitat de liderar la relació amb socis de l’Aliança, Renault i Mitsubishi per impulsar “sinèrgies i oportunitats comercials” a tota la regió.Torres mantindrà en el seu nou càrrec les responsabilitats actuals al capdavant de les operacions industrials i comercials a Rússia, així com de les operacions industrials de Nissan a Espanya. De fet, el directiu continuarà representant a la companyia en les converses sobre el procés de reindustrialització de les plantes de l’empresa a Barcelona.