Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Nil Moliner inaugurarà els concerts d’estiu a l’Estadi Olímpic el 29 de maig

ACN Barcelona.-Nil Moliner serà el primer dels artistes que actuarà aquest estiu a l’Estadi Olímpic, davant de 3.000 persones assegudes i amb “tots els protocols de seguretat i distància social”. […]

Avatar
Agències 20/05/2021

ACN Barcelona.-Nil Moliner serà el primer dels artistes que actuarà aquest estiu a l’Estadi Olímpic, davant de 3.000 persones assegudes i amb “tots els protocols de seguretat i distància social”. El seu concert forma part del Guitar BCN i estava programat inicialment al Sant Jordi Club perquè els organitzadors confiaven que per aquestes dates podria disposar públic de peu en aquest recinte. En no ser així, i havent exhaurit les localitats, l’amplitud de l’Estadi s’ha convertit en l’alternativa per celebrar el concert. Aquest estiu l’Estadi Olímpic serà seu d’altres concerts i cicles de promotors diversos, de fins a 3.000 persones, i en condicions favorables amb part del cost subvencionat amb fons municipals per ajudar el sector en un any difícil.

L’espai s’adapta a la normativa vigent (que a partir de dilluns permet celebrar concerts de fins a 3.000 persones en exteriors, però encara amb el públic assegut), i està previst que durant l’estiu aculli diverses propostes amb noms com God Save The Queen, Els Amics de les Arts, el festival urban Salvaje Tour, o el Cruïlla XXS, entre d’altres.Aquest concert del Guitar BCN, amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, obre les portes de l’Estadi per la celebració d’actuacions en directe, amb un ampli espai obert que permet implementar totes les mesures de prevenció. La darrera visita de Nil Moliner a Barcelona, programada a Razzmatazz, es va resoldre també amb un canvi de recinte per transcriure’s en quatre ‘sold-outs’ a BARTS. Ara, després de l’èxit de ‘Bailando en la Batalla’ arriba una Gira Zero que va obrir foc a la sala del Paral·lel.