Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Neus Ballús estrenarà el 20 de setembre ‘El viatge de la Marta’

ACN Barcelona.-El nou film de Neus Ballús, ‘El viatge de la Marta’ ja té data d’estrena als cinemes espanyols: el 20 de setembre. La pel·lícula que es va presentar amb […]

Avatar
Agències 01/07/2019

ACN Barcelona.-El nou film de Neus Ballús, ‘El viatge de la Marta’ ja té data d’estrena als cinemes espanyols: el 20 de setembre. La pel·lícula que es va presentar amb el títol ‘Staff only’ en la seva gira per festivals, arribarà a les sales amb el títol en català d”El viatge de la Marta’ i en castellà ‘El viaje de Marta’. La cinta també es podrà veure a les sales de cinema franceses a partir del 17 de juliol. ‘El viatge de la Marta’ està protagonitzada per Elena Andrada i Sergi López i es va estrenar a la secció Panorama de la Berlinale. La pel·lícula, rodada al Senegal, reflexiona sobre el pas de l’adolescència a la maduresa i retrata com s’estableixen lligams entre persones diferents.

A la Marta, una noia de 17 anys, passa les vacances de Nadal al Senegal, amb el seu pare i el seu germà, en un d’aquells viatges on tot està ja organitzat prèviament. Ella sent una gran fascinació pel Khouma, un càmera senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, i això tensarà la ja conflictiva relació amb el seu pare. En Khouma filma vídeos per satisfer els turistes -i seran part de la pel·lícula-, i ajudaran a la Marta a descobrir els mecanismes de com funciona el negoci del turisme. La Marta establirà també una intensa amistat amb l’Aissatou, una noia que neteja les habitacions de l’hotel, que resultarà ser una relació més forta del que s’esperava.