Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Neix Zona Tribu, una agenda virtual de lleure per a infants i famílies

ACN Barcelona.-KID’S CLUSTER ha posat en marxa Zona Tribu, una agenda virtual d’activitats, productes i experiències per a infants i famílies. La plataforma ha comptat amb el suport d’ACCIÓ i […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Barcelona.-KID’S CLUSTER ha posat en marxa Zona Tribu, una agenda virtual d’activitats, productes i experiències per a infants i famílies. La plataforma ha comptat amb el suport d’ACCIÓ i ha nascut amb la voluntat d’oferir a les famílies un espai on trobar plans originals i noves idees per gaudir del temps lliure. Segons un comunicat del clúster d’empreses orientades al sector infantil difós aquest divendres, aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de crear un espai que reuneixi l’oferta d’activitats a Catalunya per a famílies per oferir-los alternatives que aportin diversió i aprenentatges a tots els membres. Es tracta d’una aplicació web a la qual les famílies podran accedir sense necessitat de descarregar-se res.

Segons la directora de KID’S CLUSTER, Anna López, la seva voluntat és “crear un espai multiempresa virtual per donar visibilitat i posicionar els serveis i productes del sector infantil”.Les famílies poden accedir lliurement al contingut sense necessitat de descarregar-se cap aplicació. Amb tot, s’aconsella però registrar-se i crear un perfil d’usuari, ja que dona avantatges com personalitzar la cerca, guardar les propostes preferides i rebre avisos de les activitats que interessen, i tot sense cap cost.Totes les activitats i serveis compten amb un enllaç per poder ampliar la informació i fer la compra o reserva, de manera que Zona Tribu impulsa i connecta amb les webs i plataformes de venda de les organitzacions col·laboradores millorant el seu posicionament.Les empreses membres de KID’S CLUSTER poden publicar amb total llibertat les activitats que vulguin donar a conèixer als lectors i usuaris. Es tracta de continguts com tallers, estrenes, escapades, llançaments de productes o qualsevol novetat.