Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Neix l’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB amb 25 investigadors de diferents disciplines

ACN Barcelona.-La Universitat Autònoma de Barcelona ha creat l’Institut de Recerca de l’Esport, un institut interdisciplinari que aglutina les diferents línies de recerca relacionades amb el món de l’esport que […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Barcelona.-La Universitat Autònoma de Barcelona ha creat l’Institut de Recerca de l’Esport, un institut interdisciplinari que aglutina les diferents línies de recerca relacionades amb el món de l’esport que es fan a la UAB, l’oferta formativa i la transferència del coneixement. L’Institut neix amb 35 investigadors sèniors procedents d’una quinzena de departaments diferents que col·laboraran per identificar noves tendències i donar resposta a les demandes del sector. El nou institut abasta des de l’enginyeria de dades fins a la memòria històrica, passat per la gestió d’entitats, l’educació en valors o l’estil de vida saludable. Agafa el relleu del Centre d’estudis Olímpics i de l’Esport (CEO-UAB) i té la seu a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

A més de recerca interdisciplinària, l’institut impulsa programes de màster i postgrau, així com de doctorat o ofertes acadèmiques innovadores com el MOOC The Olympic Games and the Media. Reforçarà també la relació de la UAB amb institucions, clubs i federacions esportives. D’aquesta manera, la UAB vol enfortir el seu compromís amb un model de societat saludable i sostenible des de la recerca, la transferència de coneixement i la formació de professionals.