Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Neix Igualadafil, una trobada professional per presentar les novetats del sector

|

- Publicitat -

ACN Igualada – Igualada acollirà el proper 2 de març la primera edició d’Igualadafil, una trobada professional que ha de servir per donar a conèixer les novetats del sector de cara a les col·leccions d’estiu del 2023. Es farà a l’Igualada Fashion Lab, inaugurada recentment a l’antiga seu de l’empresa Vives Vidal, i té com a objectiu dinamitzar el sector de la moda a Catalunya amb la presència d’una vintena d’empreses de filatura internacionals. L’esdeveniment és una iniciativa de quatre distribuïdors de filatura, Juanma Muñoz, Albert Sorribes, Evarist García i Jose Luis Villegas, que van creure en la necessitat de donar a conèixer l’oferta del sector des d’un mateix espai.

Els impulsors representen vint filatures internacionals que concentren una part important del mercat de fils destinats a l’elaboració de peces de punt.

Publicitat

La jornada es farà de les deu fins a les sis de la tarda i estarà obert només per al públic professional vinculat a la indústria del tèxtil i moda. Les marques també podran reservar reunions individualitzades per conèixer les col·leccions de filatures concretes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió