Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Neix COOLTIVA’T, una programació teatral dirigida a llars d’infants i escoles

ACN Barcelona.-El Grup Focus i Viu el Teatre han creat COOLTIVA’T, una programació teatral per al curs 2021-2022 dirigida a llars d’infants i escoles. La iniciativa pretén crear un espai […]

Agències 25/06/2021

ACN Barcelona.-El Grup Focus i Viu el Teatre han creat COOLTIVA’T, una programació teatral per al curs 2021-2022 dirigida a llars d’infants i escoles. La iniciativa pretén crear un espai viu de diàleg entre el sector educatiu i el sector de les arts escèniques i ser una eina pedagògica tant per nadons com per nens i adolescents. En total s’han programat una desena d’espectacles que es representaran en els quatre teatres del Grup Focus: el Teatre Condal, el Teatre Romea, el Teatre Goya i La Villarroel. Totes les representacions contenen propostes pedagògiques dissenyades pel departament del servei educatiu de l’organització Viu el Teatre i avalades pel segell de qualitat de la Universitat de Barcelona.

A la programació d’espectacles també s’hi sumaran altres propostes com xerrades, tallers, formacions i activitats que giraran al voltant de les arts escèniques i l’educació. La programació estarà oberta a totes les escoles de Catalunya.Viu el Teatre gestiona des de fa set temporades la programació familiar i de les escoles del Petit Romea i el Grup Focus té 35 anys de trajectòria i és un dels grans segells culturals de Catalunya. De cara al curs vinent s’han unit amb la voluntat d’acostar les grans produccions de la seva programació estable a les escoles i de generar interès i curiositat per a les arts escèniques entre els més joves.