Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Neix BubblePop a Barcelona, el primer festival de música asiàtica d’Europa

ACN Barcelona – Els fans del manga, l’anime i la cultura asiàtica tindran una nova cita per marcar al calendari a Barcelona. Neix BubblePop, un festival centrat en música asiàtica, […]

Agències 07/03/2023

ACN Barcelona – Els fans del manga, l’anime i la cultura asiàtica tindran una nova cita per marcar al calendari a Barcelona. Neix BubblePop, un festival centrat en música asiàtica, que serà “un spin-off” del Manga Barcelona. LeeHi, REI AMI, Superorganism, JUNNY o MACROSS 82-99 són alguns artistes que actuaran en aquesta primera d’edició d’un festival, que la directora general de FICOMIC, Meritxell Puig, ha descrit com el primer certamen de música asiàtica d’Europa. La Fira Montjuïc acollirà l’1 i 2 de juliol BubblePop, que tindrà la música com a protagonista, però també hi haurà espais més petits de manga i de gastronomia asiàtica. “Hem vingut per quedar-nos i seguir creixent”, ha destacat Puig.

Puig ha remarcat que BubblePop serà el primer festival de música asiàtica, que neix d’una reclamació “imparable” del públic. “Volíem fer un projecte més pel públic del Manga Barcelona, que tan ens estima, i transportar-li una part del Manga i complementar-lo” amb més propostes. Tot plegat, pretén homenatjar a la comunitat asiàtica i oferir aquesta proposta als seguidors de fenòmens com el K-Pop o el J-Pop.