Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Naviera Armas Transmediterránea habilita dotze punts de recàrrega elèctrica a la terminal del Port de Barcelona

ACN Barcelona.-Naviera Armas Transmediterránea ha habilitat dotze punts de recàrrega elèctrics, vinculats al conveni de bones pràctiques mediambientals, signat amb l’Autoritat Portuària de Barcelona el 2020. Aquestes instal·lacions, de fins […]

Avatar
Agències 31/03/2021

ACN Barcelona.-Naviera Armas Transmediterránea ha habilitat dotze punts de recàrrega elèctrics, vinculats al conveni de bones pràctiques mediambientals, signat amb l’Autoritat Portuària de Barcelona el 2020. Aquestes instal·lacions, de fins a 22 kw cadascuna, estan a disposició de qualsevol vehicle elèctric de la ciutat i formen part de l’aposta de la companyia per la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient. El pagament de la recàrrega es podrà fer mitjançant la plataforma ‘Charge and Parking’, que disposa d’una aplicació en la qual es podran localitzar els punts de recàrrega fàcilment.

“D’aquesta manera, la naviliera fomenta les bones pràctiques mediambientals signant, any rere any, diferents convenis amb l’Autoritat Portuària de Barcelona amb l’objectiu de buscar les millors solucions sostenibles, no només en els seus vaixells, sinó també en les terminals en les quals opera”, ha assegurat el delegat de la companyia a Barcelona, Joaquín Marías Janer.