Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Naturgy s’adjudica el subministrament elèctric de Correus per uns 50 milions d’euros

ACN Barcelona.-Naturgy s’ha adjudicat el subministrament elèctric de Correus per uns 50 milions d’euros en els propers dos anys, segons ha explicat l’empresa en un comunicat. Naturgy ha guanyat el […]

Avatar
Agències 10/09/2020

ACN Barcelona.-Naturgy s’ha adjudicat el subministrament elèctric de Correus per uns 50 milions d’euros en els propers dos anys, segons ha explicat l’empresa en un comunicat. Naturgy ha guanyat el concurs, que es considera un dels més grans a Espanya, tan pel que fa al volum de subministrament que s’ha d’oferir com l’abast del servei requerit. L’empresa energètica ja era, de fet, la proveïdora d’electricitat de Correus, i ara s’ha adjudicat un nou contracte fins al 30 de juny del 2022, ampliable a dos anys més. La companyia oferirà l’electricitat de tots els subministraments contractats a lliure mercat de Correus, que tenen un consum total d’energia estimat de 145 GWH anuals.

Naturgy també ha aconseguit en els últims mesos contractes amb Telefònica, Hotusa, el metro de Barcelona o el Congrés dels Diputats.