Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Naturgy renova un crèdit sindicat de 2.000 MEUR vinculat a objectius de sostenibilitat

ACN Barcelona.-Naturgy ha anunciat la renovació d’un crèdit sindicat de 2.000 MEUR vinculat a objectius de sostenibilitat. En un comunicat emès aquest dilluns, la companyia ha especificat que la concessió […]

Agències 14/06/2021

ACN Barcelona.-Naturgy ha anunciat la renovació d’un crèdit sindicat de 2.000 MEUR vinculat a objectius de sostenibilitat. En un comunicat emès aquest dilluns, la companyia ha especificat que la concessió del crèdit està vinculada a l’indicador ‘Factor d’emissió de generació d’electricitat (TCO2/GWhe)’, que mesura la relació entre emissions i energia generada. En funció del grau de compliment d’aquest indicador, l’empresa destinarà una quantitat determinada a la Fundació Naturgy per finançar projectes de rehabilitació i adequació energètica de llars de famílies vulnerables. L’operació ha comptat amb la participació de 21 bancs i el crèdit venç el juny de 2024, tot i que existeix la possibilitat que es puguin allargar fins al juny de 2026.

Amb la renovació d’aquest crèdit, les línies de finançament de Naturgy vinculades a objectius de sostenibilitat representen el 70% del total.