Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Natàlia Mas compaginarà el càrrec de Directora General d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Natàlia Mas com a nova consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, que fins ara dirigia Joan Romero. Així, […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Natàlia Mas com a nova consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, que fins ara dirigia Joan Romero. Així, Mas compaginarà el càrrec de Directora General d’Indústria i responsable d’ACCIÓ, una dualitat que el consell executiu ha autoritzat “per raons especials d’interès públic” per reforçar l’impuls a polítiques d’innovació, transferència tecnològica, internacionalització, foment i captació d’inversions i increment de la productivitat de l’empresa. En els últims governs, Mas havia estat, entre d’altres, secretària de Finances Públiques a Vicepresidència i Economia i Hisenda o secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea.

Mas (Sant Martí de Tous, 1979) és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la UPF/ESCI. Té un màster en Economia Europea del Col·legi d’Europa de Bruges i un màster en Política Econòmica de Columbia (EUA). També ha treballat al Banc Sabadell i al BCE.