Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Nakany Kanté, Guillem Roma i Paula Grande actuaran als concerts d’Amb so de cobla de Palamós

ACN Palamós.-Amb so de cobla arriba a la cinquena edició del 3 al 7 d’agost amb els concerts de Nakany Kanté, Guillem Roma, Paula Grande i Anna Farrer. Una de […]

Agències 19/07/2021

ACN Palamós.-Amb so de cobla arriba a la cinquena edició del 3 al 7 d’agost amb els concerts de Nakany Kanté, Guillem Roma, Paula Grande i Anna Farrer. Una de les nits es dedicarà a l’Any Cubelles amb un concert de la Cobla de Cambra de Catalunya amb l’espectacle de dansa de l’esbart Marboleny. En el cas del cantant osonenc Guillem Roma aterrarà a l’escenari de Palamós (Baix Empordà) acompanyat de la Cobla Marinada. Per la seva banda, Paula Grande i Anna Ferrer fusionaran la seva música amb la sonoritat d’una cobla. El festival ja ha obert totes les entrades al públic, que són gratuïtes. Amb so de cobla és l’únic festival de música de Catalunya dedicat a aquest tipus de formacions musicals.

El concert inaugural estarà protagonitzat per Quartet Mèlt i la Cobla Contemporània. Per altre banda, el certamen també acollirà el Concert de la Costa Brava, que fa 21 anys que anualment es fa a Palamós amb les cobles dels Montgrins i la Principal de la Bisbal.