Divendres, 16 d'abril de 2021 - Edició 995
La República

Musulmans de Lleida demanen a la Paeria saltar-se el toc de queda durant el Ramadà

ACN Lleida.-Musulmans de Lleida demanen a la Paeria poder saltar-se el toc de queda durant el Ramadà, concretament del 13 d’abril al 12 de maig. Ho ha sol·licitat formalment el […]

Avatar
Agències 06/04/2021

ACN Lleida.-Musulmans de Lleida demanen a la Paeria poder saltar-se el toc de queda durant el Ramadà, concretament del 13 d’abril al 12 de maig. Ho ha sol·licitat formalment el representant de l’Associació Watani, Mourad El Boudouhi. En el document al·lega que aquells 30 dies són “sagrats” per a la comunitat musulmana i que comporten rituals religiosos que s’allarguen “fins a altes hores de la nit”. És per això que demana a l’Ajuntament de Lleida que autoritzi les entitats religioses i els seus fidels a anar a resar als centres de culte més enllà de les deu de la nit, excepcionalment aquells dies, respectant, això sí, l’aforament permès.

Finalment, recorda que Watani és una associació formada, majoritàriament, per persones immigrants i practicants de la religió musulmana i que aquest gest ajudaria a la “integració” d’aquest col·lectiu i “enfortiria la convivència”.