Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Museus, centres cívics i biblioteques municipals de Barcelona tanquen des d’aquest divendres per frenar el COVID-19

ACN Barcelona.-La xarxa de museus i arxius de titularitat municipal de Barcelona, els centres d’art, els centres cívics i les biblioteques, romandran tancades des d’aquest divendres i almenys fins d’aquí […]

Avatar
Agències 13/03/2020

ACN Barcelona.-La xarxa de museus i arxius de titularitat municipal de Barcelona, els centres d’art, els centres cívics i les biblioteques, romandran tancades des d’aquest divendres i almenys fins d’aquí a quinze dies per limitar la progressió de la COVID-19. Així ho ha decidit l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) aquest matí, en virtut de “les indicacions” del decret de mesures ordenades dijous per la Generalitat. Aqiestes afecten nombrosos museus i equipaments municipals, com l’Arxiu Històric de la Ciutat, el Museu del Disseny, La Virreina Centre de la Imatge, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, el MUHBA, el Museu de Ciències Naturals, el Museu Picasso, la Fabra i Coats, el Castell de Montjuïc, El Born CCM, el Jardí Botànic o el MACBA.

El tancament tindrà una vigència mínima de 15 dies, i serà susceptible de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment, recorda l’ICUB en un comunicat. Molts d’aquests equipaments ja s’havien adaptat, limitant i controlant els seus aforaments, a l’anterior decret del Govern en relació als actes que se celebren en espais tancats. No obstant això, les noves directrius públiques els obliguen ara a tancar portes almenys durant dues setmanes.