Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Moren dues persones més per coronavirus a la residència Sant Agustí d’Olesa

ACN Olesa de Montserrat.-El nombre de víctimes mortals per coronavirus a les residències d’Olesa de Montserrat continua en augment. En les últimes hores han mort dos interns més de la […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Olesa de Montserrat.-El nombre de víctimes mortals per coronavirus a les residències d’Olesa de Montserrat continua en augment. En les últimes hores han mort dos interns més de la residència privada Sant Agustí, que s’afegeixen a les dues de la setmana passada. A més, a la residència Santa Oliva hi ha hagut durant el període de pandèmia un total de 14 víctimes mortals. En el conjunt del municipi hi ha almenys dues persones mortes més, tot i que des de l’Ajuntament asseguren que podrien ser-ne més. El consistori afirma que no disposa de dades oficials però sí informació directa de les famílies de les persones mortes. D’altra banda, en el conjunt del municipi s’han registrat un total de 51 casos positius per covid-19.

L’alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, lamenta l’impacte del virus entre els col·lectius més vulnerables i assegura que es tracta de “xifres esfereïdores”. En aquest sentit, l’alcalde mostra també preocupació per l’estat de salut d’una desena d’interns més de la residència Santa Oliva “amb símptomes lleus” i als quals se’ls està fent seguiment mèdic.Riera reclama proves del covid-19 per a les residències per poder fer els tests a tots els residents i la plantilla. “És clau per controlar exactament la situació a tots els geriàtrics del municipi i altres centres residencials”.