Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Mor Antoni de Solà, exalcalde de Pujalt, als 64 anys en un accident de trànsit a Copons

ACN Pujalt.-Ha mort Antoni de Solà, l’exalcalde de Pujalt (Anoia) durant 36 anys i expresident del Consell Comarcal de l’Anoia, en un accident de trànsit aquest dimecres a la tarda. […]

Agències 12/11/2020

ACN Pujalt.-Ha mort Antoni de Solà, l’exalcalde de Pujalt (Anoia) durant 36 anys i expresident del Consell Comarcal de l’Anoia, en un accident de trànsit aquest dimecres a la tarda. Segons ha confirmat el consistori a l’ACN, l’actual primer tinent d’alcalde ha perdut la vida en una sortida de via a Copons, a la carretera de Calaf (C-1412), amb el turisme que conduïa per causes que es desconeixen. De Solà va ocupar el càrrec d’alcalde de Pujalt entre el 1983 i el 2019 (per CiU i Junts per Catalunya) i també va ser president del Consell Comarcal de l’Anoia durant quatre anys, del 1991 al 1995. A més, l’exbatlle va ser també president del Consorci de Promoció Turística de l’Alta Anoia.

De Solà va estar al capdavant de l’alcaldia de Pujalt entre el 1983 i el 2019 -el batlle que ha estat més temps sense interrupció a l’Anoia-. En les darreres eleccions municipals, tot i que la seva candidatura (Junts per Catalunya) va ser la més votada, va cedir el relleu al republicà Pere Masana. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha expressat la seva consternació per la mort d’Antoni de Solà a través de les xarxes socials i ha volgut traslladar el seu condol als amics i familiars de l’exbatlle de Pujalt. “Colpit per la mort aquesta nit en un accident de trànsit del nostre company Antoni de Solà”, ha expressat Castells. De la seva banda, el Consell Comarcal de l’Anoia també ha fet una piulada expressant el seu condol per la mort d’Antoni de Solà.