Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Mor als 50 anys Marina Gassol, regidora d’ERC a Barcelona

ACN Barcelona – La regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del districte de Ciutat Vella, Marina Gassol, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la formació en un […]

Agències 04/03/2023

ACN Barcelona – La regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del districte de Ciutat Vella, Marina Gassol, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la formació en un comunicat. Gassol tenia 50 anys i, a més de regidora, era presidenta del districte de Ciutat Vella i presidenta d’ERC Barcelona Vella. També havia estat membre de diverses plataformes veïnals del barri Gòtic. ERC Barcelona ha destacat que Gassol era “una lluitadora incansable” i una “ciutadana exemplar” implicada activament al barri del Gòtic, Ciutat Vella i tota la ciutat. La formació ha traslladat el condol i estima a la família i amics i ha demanat el “màxim respecte” en un moments “difícils”.

Gassol va prendre possessió del càrrec de regidora el 13 d’octubre del 2020, en substitució de Marina Buhigas, que va renunciar al càrrec per dedicar-se a la seva carrera professional.

En un missatge a Twitter, el grup municipal de Junts a Barcelona s’han mostrat “colpits” per la mort de Gasssol i ha traslladat el condol a la família i al grup d’ERC: “La ciutat perd de manera injusta una de les seves millors servidores”.